Kontor-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

254 m2 kontor i Stockholm Innerstad att hyra

Trivsam kontorslokal med vindskaraktär - del av- eller hela ytan

Högst upp i fastigheten befinner sig denna trevliga kontorslokal, med vindskaraktär, snedtak och takbjälkar, om totalt 254 kvm. Läget i huset, med fönster mot fastighetens två innergårdar, bidrar till den oerhört lugna och trivsamma känslan som är i lokalen.

Lokalens entré erbjuder en välkomnade och mindre yta för lounge-/reception och 3 st intilliggande mötesrum. Vidare i lokalen erbjuds 2 st stora och trevliga zoner för arbetsplatser.

Med kontor här får du tillgång till Vasastans lugn och Drottninggatans puls runt hörnet. Fastigheten har också stora möjligheter att erbjuda företaget ett rikt utbud av servicetjänster.

Westmans Event & Konferens AB erbjuder utrymmen för dagskonferenser och möteslokaler. I direkt anslutning finns även en restaurang vilket innebär att förtäring för konferenserna kan tillhandahållas.

Vi hyr ut en del av- eller hela kontoret, tillträde omgående. Möjlighet att ta över förstahandskontraktet finns.
Min. hyra: 50 tkr/mån, beroende på hur stor del av kontoret ni vill hyra och vad vi kommer överens om i helhet. Detta gäller till april då kontraktet behöver tas över för att garanterat bli kvar.